CLICK HERE FOR FREE ADVERTISEMENT AND GANDA WANG »

Tuesday, December 8, 2009

MRSMMUAR: klik klik dapat duit

Nama Pengirim: shila
Email: sheila_955@yahoo.com
Tajuk: klik klik dapat duit
Message / Artikel: Klik-Klik jadi jutawan
Bagaimana Jutawanklik berfungsi:- Selepas pendaftaran anda akan menerima link anda tersendiri untuk anda klik. Setiap kali klik pada link tersebut anda menerima RM0.10sen. Mudah bukan? Sesiapa sahaja boleh melakukannya. Anda juga menerima bonus RM10.00 bagi setiap penyertaan baru melalui link anda. Keuntungan anda adalah berganda sekelip mata setiap saat! Anda boleh klik sendiri, minta kawan klik, mengiklan, menghantar email dan sebagainya yang penting setiap klik anda menerima RM0.10 sen sudah menjadi milik anda dan anda boleh mula menjana pendapatan lumayan seberapa banyak yang anda mahu pada bila-bila masa bermula dari sekarang tanpa sebarang kesukaran dan keraguan. Kaedah mendapat klik secara automatik:- Kaedah menjana pendapatan automatik adalah menjadi idaman setiap orang. Duduk berehat secara santai dan wang akan bertambah secara automatik. Anda amat bertuah pada hari ini kerana kami akan bongkarkan rahsia kejayaan Jutawanklik dan bagaimana anda juga boleh mengecapinya dengan mudah. Semua orang boleh melakukannya termasuk anda! Kaedah pendapatan automatik yang kami maksudkan adalah dengan hanya mengiklan (ruangan iklan dan panduan disediakan). Setiap kali iklan link anda diklik yang anda terima akan menjana RM0.10sen secara automatik dan anda juga menerima bonus RM10.00 bagi setiap penyertaan jutawanklik melalui link anda. Amat mudah dan berbaloi dan sesiapa sahaja boleh melakukannya. Apa yang perlu dilakukan setelah mendaftar? Setelah mendaftar anda menerima link jutawanklik anda. Terus iklankan link anda ini diruangan yang kami sediakan untuk anda. Link anda ini akan diklik setiap saat oleh puluhan-ratusan-ribuan-jutaan manusia sesaat. Setiap klik anda menerima RM0.10sen tunai dan setiap keahlian baru jutawanklik melalui link anda,anda menerima bonus RM10.00 bagi setiap seorang. Ianya mudah, telus dan yang paling menyeronokkan semuanya adalah berjalan secara automatik 100% wang akan mengalir ke akaun anda tanpa henti secara automatik setiap saat amat lumayan dan sesiapa sahaja boleh melakukannya termasuk anda.

http://jutawanklik.com/?a_aid=nonashiswan

http://jutawanklik.com/?a_aid=nonashiswan
--
Visitor Ip: 203.82.80.17

Tuesday, July 28, 2009

MRSMMUAR: hai intan

Nama Pengirim: shubashree
Email: babyshuba@gmail.com
Tajuk: hai intan
Message / Artikel: hai intan.hw r u? ngat lg ke syafiq,hishammudin,firdaus? smu krm salam. skrg sape bf u? bg th. krm slm pd smu org. k y.
--
Visitor Ip: 60.54.161.241

MRSMMUAR: hai intan

Nama Pengirim: shubashree
Email: babyshuba@gmail.com
Tajuk: hai intan
Message / Artikel: hai intan.hw r u? ngat lg ke syafiq,hishammudin,firdaus? smu krm salam. skrg sape bf u? bg th. krm slm pd smu org. k y.
--
Visitor Ip: 60.54.161.241

Thursday, July 16, 2009

MRSMMUAR: Jom Bersedekah Bulan Ramadhan

Nama Pengirim: Azmira
Email: abs_dello@yahoo.com
Tajuk: Jom Bersedekah Bulan Ramadhan
Message / Artikel: Diriwayatkan bahawa Rasulullah saw bersifat lebih pemurah dan dermawan sewaktu Ramadan. Dalam hal ini, Baginda bersabda yang bermaksud:
â€┼ôSedekah yang paling afdhal (baik) adalah sedekah yang dikeluarkan dalam bulan Ramadan.” (Hadis riwayat Bukhari dan Muslim).
Oleh yang demikian, bersama-sama kita manfaatkan bulan Ramadhan ini dengan program Fast 2 Feed 1430/2009!

Fast 2 Feed Episod 1
Tarikh: 29 Ogos 2009/ 8 Ramadhan 1430
Lokasi: Dewan Al-Malik Faisal, Universiti Islam Antarabangsa, Petaling Jaya
Kapasiti: 200 dari ASDAFdari Rumah Anak Yatim Pelarian Rohingya

Fast 2 Feed Episod 2
Tarikh: 5 Sept 2009/ 14 Ramadhan 1430
Lokasi: Asrama Darul Falah (ASDAF), Changkat Persekutuan, Kuala Lumpur
Kapasiti: 100 (ASDAF)

Pakej Fast 2 Feed

Pakej A
atau anda boleh taja anak yatim/miskin untuk berbuka puasa!
RM30 untuk setiap anak yatim/miskin (makan dan moreh 1 org + duit raya)

Pakej B
Berbuka puasa bersama dan taja seorang anak yatim/miskin!
RM50 seorang termasuk sponsor seorang anak yatim/miskin (makan dan moreh 2 org + duit raya)

anda juga boleh datang membawa sumbangan barang2 keperluan asas seperti beras, minyak masak!

Tentatif
6.30pm - ketibaan penaja-penaja
7.15pm - buka puasa (kurma) dan solat Magrib
7.30pm - menikmati juadah berbuka
8.30pm - Solat Isyak dan Tarawih
9.45pm - Morreh dan Pemberian Duit Raya
10.15pm - Pulang

Cara Menyertai

1. Datang sendiri ke pejabat Muslim Aid

2. Melalui kiriman wang pos, money order / cek atas nama Yayasan Kemanusiaan Muslim Aid Malaysia

3. Deposit langsung

CIMB - 1422-0000070-10-8 (Yayasan Kemanusiaan Muslim Aid Malaysia)
(sila pos atau faks, slip pembayaran ke 03-2288 1966)

4. GIRO Antara Bank

5. Kad Kredit / Online
Visa dan Mastercard

emailkan slip pembayaran beserta nama penuh dan nombor telefon kepada mail@muslimaidasia.com

Pada yang berminat, boleh hubungi pejabat Muslim Aid Asia di 03-22881996 (Azmira atau Muhammad)
--
Visitor Ip: 115.132.210.131

Sunday, June 7, 2009

MRSMMUAR: Kini anda boleh post artikel dengan mudah.

Nama Pengirim: mrsmmuar™
Email: mrsmmuar@yahoo.com
Tajuk: Kini anda boleh post artikel dengan mudah.
Message / Artikel: Dengan hanya mengisi form yang disediakan, artikel / message anda akan terus dipaparkan! Kalau anda malas nak guna email, hantar je dengan form yang kami sediakan ini.

Cubalah sekarang!

Terima kasih.
--
Visitor Ip: 60.48.168.60

Sunday, May 24, 2009

CARA IKLAN KEPADA SEJUTA ORANG DENGAN CEPAT.

IKLAN ANDA AKAN DI LIHAT OLEH LEBIH 1,000,000 PENGGUNA INTERNET .

PROSES ADALAH PERCUMA.

SILA IKUT PANDUAN DI BAWAH :
LANGKAH 1 :

http://www.freeviral.com/?r=281051
KLIK SETIAP IKLAN DI LAMAN WEB TERSEBUT ( JUMLAH 7 IKLAN ) , TUNGGU
SEHINGGA ANDA MENERIMA KOD ASSES LAMAN WEB ( AKAN DIPAPARKAN DI ATAS
LAMAN WEB YANG ANDA LAWATI ).

LANGKAH 2
COPY KOD TERSEBUT DAN MASUKKAN DALAM
KOTAK YANG DISEDIAKAN .

LANGKAH 3 :
ISIKAN MATLUMAT DIRI ANDA DAN LAMAN WEB ANDA . KEMUDIAN KLIK BUTANG
SIGN ME UP NOW .

LANGKAH 4 :
ANDA PERLU BUKA EMAIL ANDA UNTUK MENGAKTIFKAN AKAUN FREEVIRAL ANDA.

LANGKAH 5 :
ANDA PROMOSIKAN URL FREEVIRAL YANG MENGANDUNGI IKLAN ANDA.
SELAMAT BERJAYA.
DAFTAR URL ANDA DI SINI SEGERA

http://www.freeviral.com/?r=281051

http://www.freeviral.com/?r=281051

http://www.freeviral.com/?r=281051

Tuesday, May 5, 2009

Women's Rights 6 pm to 6 am

My sister forwarded this email to me. Maybe you should read and share with all of your friends about this...

Women's Rights 6 pm to 6 am (important for your knowledge)

Dear all,

IMPORTANT
Women's Rights 6 p.m. to 6 a.m.
I was talking with a lawyer friend of mine.
We were discussing the law and women's rights.
She told me about this incident:

A young girl was raped by a man posing as a plain clothes officer; he
asked her to come to the police station when she and her male friend
didn't have a driver's license to show. He sent the boy off to get his
license and asked the girl to accompany him to the police station.
Took her instead to an isolated area where the horrendous crime was
committed.
In fact, the law clearly states that between 6 pm and 6 am, a woman has
the right to REFUSE to go to the Police Station, even if an arrest
warrant has been issued against her...
It is a procedural issue that a woman can be arrested between 6 pm and 6
am, ONLY if she is arrested by a woman officer and taken to an ALL WOMEN
police station.
And if she is arrested by a male officer, it has to be proven that a woman
officer was on duty at the time of arrest.
It is good for us to know our rights. To what extent it comes of use
remains to be seen in any situation. But as they say, knowledge is power.
Just thought I'd share this with you. I did not know this and am sure lot
of us will not know this- please be informed..... And pass on this info
to whom all you know.......


Saturday, April 18, 2009

Batu Kecil

Seorang pekerja pada projek bangunan memanjat ke atas tembok yang sangat tinggi. Pada suatu saat ia harus menyampaikan pesan penting kepadakawan kerjanya yang ada di bawahnya.

Pekerja itu berteriak-teriak,tetapi temannya tidak mendengarnya kerana suara bising dari mesin-mesin dan orang-orang yang bekerja, sehingga usahanya sia-sia saja.

Oleh kerana itu untuk menarik perhatian orang yang ada di bawahnya, ia mencuba melemparkan duit syiling di depan kawannya. kawannya berhenti bekerja, mengambil duit syiling itu lalu bekerja kembali.

Pekerja itu mencuba lagi, tetapi usahanya yang kedua pun memperoleh hasil yang sama.

Tiba-tiba ia mendapat idea. Ia mengambil batu kecil lalu melemparkannya ke arah orang itu. Batu itu tepat mengenai kepala temannya, dan karena merasa sakit, kawannya mendongak ke atas?

Sekarang pekerja itu dapat menjatuhkan catatan yang berisi pesanannya.

Cerita di atas hanya contoh perumpamaan untuk kita yang selalu lupa...

Tuhan kadang-kadang menggunakan cubaan-cubaan ringan untuk membuat kita menengadah kepadaNya. Seringkali Tuhan melimpahi kita dengan rahmat, tetapi itu tidak cukup untuk membuat kita menengadah kepadaNya.

Mungkin, agar kita selalu mengingat kepadaNya, Tuhan sering menjatuhkan "batu kecil" kepada kita.

isuhangat.blogspot

Wednesday, April 15, 2009

Dah boleh start post artikel anda

Assalamualaikum kawan²..
 
Okay seperti dijanji, anda sekarang dah boleh hantar artikel / gambar / apa sahaja yang anda mahu asalkan sesuai okay. Baca arahan disebelah kanan anda macamana nak post artikel korang kat sini okay!
 
P/S: Saya post ni guna email for testing, and it works! :)
 
All the best!